INDIAN SPICE HUT KESSEL-LO

INDIAN SPICE HUT KESSEL-LO Indian Spice Hut

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 179 reviews
22 Dec 2019 at 20:55 Lekker eten, maar lang moeten wachten (de tracker stond ruim 20min op ‘0 minuten’, best frustrerend). Het eten was ook niet meer warm, maar wel makkelijk op te warmen.
9 Dec 2019 at 20:50 2 uur wachten op eten dat veel te pikant is om te eten , -> vuilbak
7 Dec 2019 at 23:11 Wat langer (> 30 min) dan voorzien moeten wachten op het eten, maar het was het wachten wel meer dan waard. Heerlijk!
22 Nov 2019 at 22:55 Bezorging duurde meer dan 2u! Levering was voorzien om 18u15. Tracker zei dat levering om 18u30 gebeurd was. Om 19u20 gebeurde levering. Toen had ik al gegeten want ik moest vertrekken.
20 Nov 2019 at 17:46 Great food. I little to expansive and they were An hour to early
12 Nov 2019 at 9:15 Bezorging zou een uur duren, duurde uiteindelijk twee uur zonder update. Drie kwartier voor het eten aankwam stond in Takeaway dat mijn eten aangekomen zou moeten zijn, best pijnlijk. Eten was lekker, maar de ervaring niet waard.
11 Nov 2019 at 21:04 Food was delicious and warm, but I had to wait 3h (!) to be delivered. (I ordered on the national Christian holiday) The driver was friendly and apologized for the delay. The Aloo jeera was nice but too spicy. The Bombay potato delicious
14 Oct 2019 at 8:27 Food was good, but we had to wait 1h40 minutes for it to get to our place. The web page gave us 60 minutes of wait.
13 Oct 2019 at 12:30 Bestelling werd geschat op 55 min en is uiteindelijk pas na 100 minuten aangekomen (tegen 22u40). Het restaurant sloot om 22u en er werd niet telefonisch of per mail even gemeld dat er een zware vertraging was. Communicatie mensen, elementaire beleefdheid
10 Oct 2019 at 11:35 Alleen iets te pikant Maar voor de rest heel goed!
27 Aug 2019 at 21:18 Prima Tikka Masala ! Lekkere Nan. Alles snel en heel warm bezorgd !!