INDIAN SPICE HUT KESSEL-LO

INDIAN SPICE HUT KESSEL-LO Indian Spice Hut

order food online

Recentreview


4 stars out of 276 reviews
20 Oct 2020 at 22:01 Eten was zoals altijd zeer lekker maar 2u30 moeten wachten op de bestelling...
17 Oct 2020 at 8:17 Eten viel al bij al nog goed mee, alleen is de kip in de tiki masakala helemaal verbrand! ( ziet zwart aan de randen! Daarbuiten moet je ook nog is 2;30 wachten op je eten.. besteld om 17;30 en geleverd 19:55
16 Oct 2020 at 20:33 Ik krijg een beoordelingsvraag terwijl ik het eten zelfs nog niet heb gekregen. Besteld om 18u15, nu is het 20u30 en ik heb nog altijd honger. Kan natuurlijk ook nog niks zeggen over de kwaliteit van het eten. Erg jammer.
15 Oct 2020 at 22:13 Nice food!
11 Oct 2020 at 11:47 Main course very good: spicier than expected but very nice
8 Oct 2020 at 21:01 Delivery time >>> 90 mins
19 Sep 2020 at 19:55 Overdreven pikant. Eten mogen wegsmijten en zeer lange wachttijd
19 Sep 2020 at 9:08 Super lekker en grote porties! Wel lange wachttijd, maar het staat duidelijk aangegeven dat de levertijd lang is. Goed op tijd besteld dus.
15 Sep 2020 at 8:15 Om 17u15 besteld om om 18u50 te leveren, levering was hier om 19u15. Zeer lekker eten! Pikant maar niet te pikant.
10 Sep 2020 at 21:26 Food tastes good as usual, food prepared as per comments added. Delivery was fast within 25 minutes, great.
24 Aug 2020 at 20:55 Took a bit too long but food was tasty. Sambar was too bland.
24 Aug 2020 at 19:59 Na anderhalf uur wachten nog steeds geen eten ontvangen.